Badminton i för alla i Haninge Kommun – oavsett förutsättningar

Haninge Badmintonklubb är till för dig som vill spela badminton, oavsett om du är ny i sporten eller har tidigare erfarenhet. Det som vi tror passar just dig har vi lagt under områdena spela, lära, träna och tävla där spela är spel av mer spontankaraktär där du inte binder upp dig för något och lära, träna och tävla är schemalagda och återkommande aktiviteter.

Jag vill SPEla

Jag vill spela är för dig som vill finna andra att spela med och som är av spontankaraktär. För barn- och unga anordnar pröva-på-spel under skolloven och för vuxna har vi drop-in i Skogås Racketcenter. Läs mer om detta under respektive länk, i kalendariet finner ni tider och platser.

jag vill Lära

Jag vill lära är till för dig som är ny i sporten och vill lära dig spelets grunder.
Läs mer om dessa under respektive länk, för tider och platser se kalendariet.

jag vill Träna

Jag vill träna är till för dig som vill tävla och deltaga i tävlingsförberedande träning. Träningen är för alla åldrar U9 till U19 och vi välkomnar även vuxna. Vi tränar 3 gånger i veckan och deltar i träningsläger anordnande tillsammans med Skogås BK och Stockholms Badmintonförbund.
Läs mer om dessa under respektive länk, för tider och platser se kalendariet.

jag vill Tävla

Jag vill tävla är till för dig som vill tävla och representera Haninge BMK. För dig som är ny i sporten och deltar i vår badmintonskola deltar vi i Stockholms Badmintonförbunds pröva-på-tävling Yonex 08-Cup. För er som är del av våra träningsgrupper deltager vi i Svenska Badmintonförbundets junior- och seniortävlingar. För dig som enbart vill tävla bygger det på att du är medlem i Haninge BMK och att vi löser licens.

Läs mer om dessa under respektive länk, för tider och platser se kalendariet.