Badminton för alla i Haninge Kommun – oavsett förutsättningar.

Haninge Badmintonklubb är till för dig som vill spela badminton, oavsett om du är ny i sporten eller har tidigare erfarenhet. Haninge Badmintonklubb är en förening, men än mer är vi personer som vill utveckla vår badminton, tillsammans med andra som vill utveckla sin badminton. Vi välkomnar alla som vill detsamma som vi, oavsett om du är ny i sporten eller har tidigare erfarenhet. Under området ”vad vi gör” har vi medlemmar samskapat de olika aktiviteter som efterfrågats. Vill du lägga till någon ny, se Haninge BMK som en plattform för detta och en möjliggörare. Ytterst vill vi att det skall spelas badminton i alla kommunens hörn, i den takt det finns underlag och intresse för detta.

Jag är ny i sporten

För dig som är ny i sporten och vill finna andra att spela med anordnar vi spontanspel. Vill du lära dig spelets grunder finns det möjlighet till detta genom våra jag vill lära-aktiviteter. Vill du fortsätta att lära dig blir det naturliga steget att ta steget upp i jag vill träna och där fortsätta din utvecklingsresa.

Jag har tidgare  erfarenhet

För dig som har tidigare erfarenhet anordnar vi träning och tävling. Vår huvudfokus är gentemot barn- och unga i klasserna U9 till U19, men det finns flera dam- och herrseniorer som tar del av dessa möjligheter.